objednávanie cez e-shop sa spúšťa vždy vo štvrtok, od 8.00. Následne bude tovar objednaný do stredy 13.00 (na základe dostupnosti) dodaný vo štvrtok nasledujúci buď na adresu, alebo na naše výdajné miesto. Platba iba v hotovosti.
Objednávku na dovoz domov je možné zadať od 40 EUR vrátane DPH.
Balenie mäsa vhodné na vynikajúcu hovädziu polievku. Vyvážená kombinácia hovädzieho mäsa na polievku a výsekových rebier s mäsom.
Zloženie balenia/typ mäsa: cca 1 kg Polievkové mäso a cca 1 kg Polievkové kosti.
Balík rodinný obed
Balenie: 2 kg
Výhodné balenie.
Ideálna kombinácia na nedeľu. Z polievkového mäsa vieme spraviť výborný vývar a stehno poslúži či už na sviečkovú, vtáčiky, či jednoducho len ako pečené mäso špikované slaninkou.
Ku baleniu odporúčame prikúpiť balenie špikových kostí a vždy jednu pridať do polievky.
Zloženie balenia/typ mäsa: cca 1 kg Polievkové mäso a cca 1 kg Stehno.
Balík základný
Balenie: 6 kg
Výhodné balenie.
Ideálne balenie pre tých čo radi plánujú vopred. Výborná kvalita za fantastickú cenu.
Zloženie balenia/typ mäsa: Cca 2 kg Stehna, 2 kg Gulášu a 2 kg Polievkového mäsa.
Chvost
Balenie: 1 kg
Jedno z najobľúbenejších mias na polievku. Kto raz ochutnal kvalitný hovädzí vývar z chvosta, vie o čom je reč.
Zloženie balenia/typ mäsa: Hrubá časť chvosta rozdelená na 2 polovice, aby vošla do hrnca.
Extra steak
Veľkosť balenia: 0,6 kg
Zloženie: Roštenka odrezaná tak, aby sa z nej ľahko spravil jeden veľký, alebo dva "klasické" steaky. Roštenka je vyzretá po dobu minimálne 4 týždňov vo vákuu.
Faloška steak
Veľkosť balenia: 0,6 kg
Zloženie: Rovnomerne urezaný steak z falošnej sviečkovej, minimálne 4 týždne vyzretý vo vákuu. Je lahodný a veľmi jemný.
Falošná sviečková
Kvalitné a „univerzálne“ mäso na steaky, rozbíf či sviečkovú na smotane. Mäso sa blíži kvalitou pravej sviečkovej a šikovný kuchár ho vie od nej upraviť skoro na nerozoznanie. Steaky z kvalitne marinovanej falošnej sviečkovej sú ozajstnou delikatesou.
Zloženie balenia/typ mäsa: Falošná sviečková sa neporciuje. Väčšinou sa jej váha pohybuje medzi 3-4 kg.
Flank steak
Balenie: 1 kg
Dôsledne opracovaný prozaický pupok vyzreje vo vákuu na jemnú delikatesu, ktorá je skoro schopná konkurovať pravej sviečkovej v kvalite a chuti. Flank steak je špičkovým materiálom na grilovanie a poteší každého labužníka. Ideálnou prílohou k nemu sú rôzne letné šaláty.
Zloženie balenia/typ mäsa: vákuovo zretá hovädzia slabina/pupok
Guláš
Balenie: 2 kg
Je neodmysliteľným základom obľúbeného táborníckeho jedla, majúceho veľké množstvo prísad a receptov, kde sa fantázii kuchára medze nekladú.
Zloženie balenia/typ mäsa: Krk, móčing, predné hovädzie. Dodávame v pekných kusoch.
Jazyk
Balenie: 1 kg
Celý hovädzí jazyk vhodný na úpravu či už na smotane alebo ako súčasť chladných mias na obložených misách.
Zloženie balenia/typ mäsa: Jeden celý hovädzí jazyk.
Kĺbové kosti
Kĺbové kosti: Balenie 2 kg. Používajú sa ako klasický základ do omáčok, známy v kulinárskych kruhoch ako "demiglace". Receptúra je veľmi jednoduchá. Veľmi dlho variť na pomalom ohni až dokiaľ nevznikne niečo na štýl rôsolu. Potom už len buď naložiť do zaváracích pohárov alebo nabaliť do mrazničky. Omáčka BEZ glutamánu, múky a iných drobností je hneď na svete. A Váš pes, ak má možnosť, si na nich perfektne pocvičí zuby. :-)
Kocky na guláš
Balenie: 3 kg
Krásne mäso na guláš za Vás už aj naporciované! Vhodne veľké kocky tvoria ten ideálny základ gulášu a zároveň ušetria čas na prípravu iných ingrediencií. Vhodné aj na prípravu ragú.
Zloženie balenia/typ mäsa: Na kocky nakrájaný močing, krk, alebo stehno.